HOTEL MICURAS ( ホテル ミクラス )
〒413-0012 静岡県熱海市東海岸町3-19 TEL:0557-86-1111(代表)
とうもろこしのコンポジション
Corn composition
鮪のミ・キュイ パッションフルーツのヴィネグレットソース
Tuna mie cuit passion fruit with vinaigrette sause
三島・函南野菜の菜園風仕立て
Kannami・Mishima vegetable gardening style
鮮魚のヴァプール ベアルネーズソース
Today`s fish Vapur with bearnaise sause
豚肉とレンズ豆のブレゼ
Braised pork and beans
静岡和牛のフィレ肉のロースト 本日のソース(¥2,200)
Shizuoka beef fillet roast with today's sauce
仔羊のロースト ジュードアニョー(¥2,300)
Roasted lamb
仔鳩のロースト 味噌ソース(¥2,300)
Roasted pigeon with miso sauce
5品 (¥2,800) / ハーフポーション (¥1,500)
5pieces / 5pieces half potion
茄子のブリュレとチョコレートのスープ
Eggplant brulee and chocolate soup
小菓子とコーヒー、紅茶
With a choice of coffee, tea with small pastry
当館では食物アレルギーや苦手食材の対応は行っておりません。
何卒ご理解の程宜しくお願いいたします。
レストラン等の御利用に際しては、お客様にて最終的なご判断をいただきますようお願いいたします。
※仕入状況等の都合上、一部メニューが変更となる場合がございます。
とうもろこしのコンポジション
Corn composition
鮪のミ・キュイ パッションフルーツのヴィネグレットソース
Tuna mie cuit passion fruit with vinaigrette sause
三島・函南野菜の菜園風仕立て
Kannami・Mishima vegetable gardening style
鰻とフォアグラのうな茶スタイル
Eel and foie gras "Ochazuke" style
鮮魚のヴァプール ベアルネーズソース
Today`s fish Vapur with bearnaise sause
ジンとライム
Gin and lime
和牛のロースト シェリービネガーのソース
Japanese beef roast with sherry vinegar sauce
or
軍鶏のドゥミドゥイユ
Game cook Demi-Deuil
静岡和牛のフィレ肉のロースト 本日のソース(¥1,700)
Shizuoka beef fillet roast with today's sauce
仔羊のロースト ジュードアニョー(¥1,800)
Roasted lamb
仔鳩のロースト 味噌ソース(¥1,800)
Roasted pigeon with miso sauce
5品 (¥2,800) / ハーフポーション (¥1,500)
5pieces / 5pieces half potion
茄子のブリュレとチョコレートのスープ
Eggplant brulee and chocolate soup
小菓子とコーヒー、紅茶
With a choice of coffee, tea with small pastry
当館では食物アレルギーや苦手食材の対応は行っておりません。
何卒ご理解の程宜しくお願いいたします。
レストラン等の御利用に際しては、お客様にて最終的なご判断をいただきますようお願いいたします。
※仕入状況等の都合上、一部メニューが変更となる場合がございます。